ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Μια εταιρεία χωρίς ψηφιακή παρουσία είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς ελαστικά. Δεν πρόκειται να φτάσει πουθενά γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται μια ποικιλία εργαλείων ψηφιακής εταιρικής ταυτότητας και το ανάλογο μάρκετινγκ για να ενισχύσουν την παρουσία τους και την απόδοση τους στον επαγγελματικό στίβο.

Με τις πολύτιμες γνώσεις που διαθέτουμε στο χώρο της βιομηχανίας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορείτε να ξεκινήσετε ή να ανανεώσετε και διευρύνετε τη δική σας marketing & branding στρατηγική. Σε συνεργασία θα αναπτύξουμε τα πάντα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως το SEO και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας πετυχαίνει το μέγιστο της απόδοσης της.

Επωνυμία Επιχείρησης_Εταιρική Επωνυμία BRANDING BRAND MARKETING

Τι είναι το branding;

Η επωνυμία είναι η δημιουργική, στρατηγική διαδικασία να πείτε στους πιθανούς πελάτες τι προσφέρει η εταιρεία σας: ποιοι είστε, τι προσφέρετε, γιατί πρέπει να συνεργαστούν μαζί σας και τι μπορούν να περιμένουν από εσάς. Αφού ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή δημιουργήσετε το πρώτο σας προϊόν, η δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας και μάρκας θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

Η επωνυμία σας βασίζεται στην ταυτότητα της μάρκας σας, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου, των χρωμάτων, της συσκευασίας, του προϊόντος και άλλων. Μάρκα, Επωνυμία και Ταυτότητα – Είναι όλα συγγενικά αλλά όχι το ίδιο.

 • Μάρκα: είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εξωτερικός κόσμος αντιλαμβάνεται την εταιρεία σας.
 • Επωνυμία: είναι η διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας μιας μοναδικής, αξέχαστης μάρκας.
 • Ταυτότητα της επωνυμίας: είναι το σύνολο των δημιουργικών στοιχείων που τροφοδοτούν τη διαδικασία επωνυμίας – όπως ο ιστότοπος σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το λογότυπο – που μεταδίδουν το μήνυμα, τις αξίες και το σκοπό σας.

Τι είναι το Digital Branding (ψηφιακή εταιρική επωνυμία) ;

Η ψηφιακή εταιρική επωνυμία είναι το πώς σχεδιάζετε και δημιουργείτε την επωνυμία σας online μέσω ιστότοπων, εφαρμογών, κοινωνικών μέσων, βίντεο και πολλά άλλα. Η ψηφιακή επωνυμία αποτελείται από ένα συνδυασμό ψηφιακού μάρκετινγκ και διαδικτυακής επωνυμίας για την ανάπτυξη της εταιρίας σας στο διαδίκτυο.

Γιατί έχει σημασία η παρουσία μιας ψηφιακής εταιρικής ταυτότητας;  Οι περισσότεροι από εμάς ασχολούμαστε με τον ευρύτερο κόσμο μέσω  του διαδικτύου, γεγονός που καθιστά απαραίτητο για τις εταιρίες να προσεγγίζουν πελάτες-στόχους και να μετατρέπουν τους εφάπαξ χρήστες σε μακροπρόθεσμους πιστούς πελάτες.

Εταιρική_Ταυτότητα - Branding - Digital Agency - Marketing κόστος υπηρεσιών
Digital Branding ψηφιακή εταιρική ταυτότητα έναντι Digital Marketing ψηφιακού μάρκετινγκ επωνυμία

Digital Branding (ψηφιακή εταιρική ταυτότητα) έναντι Digital Marketing (ψηφιακού μάρκετινγκ)

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ψηφιακής εταιρικής επωνυμίας και ψηφιακού μάρκετινγκ; Ενώ η ψηφιακή επωνυμία επικεντρώνεται στην παροχή αξίας και εμπνέει πίστη και αναγνώριση της μάρκας, το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει να κάνει με την εύρεση νέων πελατών και τη δημιουργία πωλήσεων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

– 7 συστατικά μιας επιτυχημένης ψηφιακής εταιρικής ταυτότητας και μάρκετινγκ

 1. Λογότυπο

Ένα λογότυπο είναι η μοναδική εικόνα που πρέπει να συσχετίσει ένας πελάτης πρώτα και κύρια με την επωνυμία σας. Τα λογότυπα πρέπει να ταιριάζουν με την προσωπικότητα και τις αξίες της επιχείρησής σας, του κλάδου και του κοινού-στόχου. Ο σχεδιασμός του λογότυπού σας θα πρέπει να είναι αρκετά αξέχαστος για να αφήσει μια εντύπωση, αλλά όχι τόσο περίπλοκος ώστε οι δυνητικοί πελάτες σας να μην το θυμούνται εν μέσω του καθημερινού μπαράζ εικόνων που συναντούν στο διαδίκτυο.

Ένα λογότυπο είναι η πρώτη σας στάση στο δρόμο σας προς μια δυνατή ψηφιακή παρουσία. Αλλά μην ανησυχείτε, μέσω των υπηρεσιών μας σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο και ξεχωριστό λογότυπο.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΙΜΕΣ LOGO DESIGN
WEBSITE ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ SEO
 1. Ιστοσελίδα

Εάν το λογότυπό σας είναι το σήμα για την επιχείρησή σας, ο ιστότοπος σας είναι η ψηφιακή τοποθεσία της βιτρίνας του καταστήματος σας. Όταν ένας πελάτης θέλει να γνωρίσει την εταιρεία σας, τα προϊόντα σας, την τοποθεσία σας, τις ώρες λειτουργίας σας, τις κατηγορίες των προϊόντων σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, ο ιστότοπος σας, είναι αυτός που παρέχει όλες τις παραπάνω πληροφορίες γρήγορα και εύκολα.

Οι αποτελεσματικοί ιστότοποι είναι απλοί και εύκολοι στην πλοήγηση. Ο ιστότοπος σας θα πρέπει επίσης να έχει δομή συνδέσμου «ανιχνεύσιμου», που σημαίνει ότι οι άνθρωποι και οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να πλοηγηθούν σε όλες τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο σας με ευκολία. Με την ίδια λογική, αυτό το περιεχόμενο θα πρέπει να ευρετηριαστεί εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε το περιεχόμενό σας να μην χαθεί στο σωρό της πληροφορίας του Διαδικτύου.

Ο ιστότοπος λοιπόν είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας σας, και μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας που διαθέτουμε στο τομέα αυτό, εγγυόμαστε την δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου ιστότοπου!

3. SEO

SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) διασφαλίζουμε ότι η εταιρεία σας και τα προϊόντα σας βρίσκονται εύκολα στις μηχανές αναζήτησης και εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα, χωρίς να δαπανάτε άσκοπα λεφτά στα google ads!!!

 • Ξεκινάμε πάντα σχεδιάζοντας τον ιστότοπό σας με γνώμονα το SEO!
 • Σχεδιάζουμε σελίδες με γνώμονα την οργανική αναζήτηση.
 • Εξετάζουμε τι κάνει τον ιστότοπό σας χρήσιμο και ελκυστικό.
 • Κάνουμε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους παρέχοντας πληροφορίες ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε εξαιρετικό σχεδιασμό και παρουσίαση αυτών.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τον ιστότοπό σας για κατεστραμμένους συνδέσμους και παραβιάσεις.

Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google τα λαμβάνουν όλα αυτά υπόψη και ένας κακός ιστότοπος είναι ένας σίγουρος τρόπος για να χαθείτε στον άδυτα του διαδικτύου. Μέσω όμως της συνεργασίας μας κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, γιατί η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα εξασφαλίζει την παρουσία σας στις αρχικές θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

SEO-ΜΗΧΑΝΕΣ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΤΑΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΤΙΜΗ
social media_ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 1. Social Media

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube: σχεδόν όλοι, συμπεριλαμβανομένης της 75χρονης γιαγιάς σας, έχουν κάποιου είδους παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν οι πελάτες σας είναι εκεί, θα πρέπει να είναι ήσαστε και εσείς.

Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Μέσω των υπηρεσιών μας προσφέρουμε μερικά από τα αγαπημένα μας εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την εταιρεία σας.

 1. Email marketing

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσεγγίσετε πελάτες, ειδικά εκείνους που δεν χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκινάμε χτίζοντας ισχυρές στοχευμένες λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμάτες με “δυνητικούς πελάτες” που είναι πιθανό να μετατραπούν σε επισκέπτες και ασφαλώς πελάτες.

Πριν στείλουμε ένα μαζικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσδιορίζουμε με σαφήνεια τι ελπίζετε να επιτύχετε με αυτό: Πελατειακή αφοσίωση; Καλλιέργεια υφιστάμενων σχέσεων; Ανακοίνωση νέου προϊόντος; Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στα πάντα από τη γραμμή θέματος στην επιλογή της εικόνας σας.

Στοχεύουμε τα email σας σε συγκεκριμένα τμήματα πελατών και τα γράφουμε με τόνο που ταιριάζει στην επωνυμία σας. Περιλαμβάνουμε φωτογραφίες, βίντεο και χρήσιμες πληροφορίες που επιδιώκουν όχι μόνο την πώληση των προϊόντων σας, αλλά και την ενεργό συμμετοχή των πελατών σας.

EMAIL MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ_ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
 1. Διαδικτυακή Διαφήμιση

Σήμερα, υπάρχουν δεκάδες τρόποι για ψηφιακή διαφήμιση. Για αυτό είναι σημαντικό να προσδιορίσουμε σε συνεργασία με εσάς αυτό που είναι πιο κατάλληλο για την επωνυμία και το προϊόν σας. Αυτές είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες οδούς που ακολουθούμε:

 • Διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης
 • Προβολή διαφημίσεων
 • Διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Διαφημίσεις ροής για κινητά και ροές για υπολογιστές
 • Επαναστοχευμένες διαφημίσεις
 1. Μάρκετινγκ περιεχομένου

Αυτές τις μέρες, δεν αρκεί να διαφημίζετε απλά το προϊόν σας. Για να δημιουργήσετε μια πιστή, επιστρεφόμενη πελατειακή βάση, η δέσμευση είναι υψίστης σημασίας. Εκεί έρχεται η μακροχρόνια και πολύτιμη εμπειρία μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη δημιουργία μάρκετινγκ περιεχομένου. Σκεφτείτε το ως την ανθρώπινη πλευρά της μάρκας σας. Όπου το ψηφιακό μάρκετινγκ δίνει έμφαση στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ περιεχομένου και επικεντρώνεται στη συμμετοχή μέσω φωτογραφιών, βίντεο κ.λπ.

Το επιτυχημένο μάρκετινγκ περιεχομένου θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον για την επωνυμία σας και να ενθουσιάσει τους πελάτες με τα προϊόντα και το μήνυμά σας. Βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μάρκας και χρήστη και επιδιώκει τη δημιουργία διαρκών, γόνιμων σχέσεων. Ενώ το ψηφιακό μάρκετινγκ εισάγει έναν πελάτη στην επωνυμία σας, το επιτυχημένο μάρκετινγκ περιεχομένου θα πρέπει να τον ενδιαφέρει, μετατρέποντας τον σε πιστό πελάτη.

marketing ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DEGITAL MARKETING ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ_ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Υπηρεσίες

 1. Συνάντηση και ενημέρωση
 2. Branding & Marketing Development για επαγγελματική πρόοδο
 3. Προτάσεις στρατηγικής: ξεκινώντας από 3 επιλογές
 4. Υπογραφή της Σύμβασης και του Τελικού Έργου
 5. Επιλογές στυλ ιστότοπου και επιλογή διάταξης: έως 3 επιλογές ανά ιστότοπο
 6. Δημιουργία ενός πρότυπου μοντέλου με βάση την επιλογή σας
 7. Προετοιμασία της τεκμηρίωσης εργασίας για τη νέα στρατηγική επωνυμίας και μάρκετινγκ
 • Διαθέτουμε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο Marketing & Branding.
 • Μέσω της πολύτιμης εμπειρίας που αναπτύξαμε κατά την διάρκεια εργασίας μας για 11 χρόνια στην Ιταλία, Ολλανδία, Σκωτία, Καναδά και Αυστρία γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο την Ελληνική αγορά αλλά και τις ανάγκες για μια πετυχημένη εταιρική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Από το 2006 δραστηριοποιούμαστε στο Digital Marketing & Branding.
 • Έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες Ελληνικές Βιομηχανίες και έχουμε συμβάλει καθοριστικά στη δυναμική τους παρουσία στο διαδίκτυο και στην αύξηση των εσόδων τους.
 • Η συνεργασία μαζί μας επεκτείνετε και σε επενδυτικές συμβουλές για νέο και μεταχειρισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, logistics, συμβουλές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, ανάπτυξη νέων προϊόντων, apps, κ.α.
 • Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας.

Τιμοκατάλογος

 1. Λογότυπο (από €100)
 2. Ιστοσελίδα (από €450)
 3. SEO (από €500)
 4. Email Marketing (από €300)
 5. Social Media Marketing (από €150)
 6. Καταχώρηση της εταιρείας σας και των προϊόντων/μηχανημάτων σας στο Industries.gr (από €40)
 7. Banner στο Industries.gr (από €60)
 8. Συμβουλές Marketing & Branding (από €50)

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία και τη διαχείριση νέων έργων, χαρακτηριστικά έργου, υπηρεσίες και τιμές

error: Content is protected !!